Sander Mathôt


Ik ben Sander Mathôt (1967), opgeleid als apotheker aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Ik ben gestart als validatiespecialist bij MSD Haarlem en heb vervolgens verschillende managementrollen vervuld op het gebied van productie en kwaliteit binnen Solvay Pharmaceuticals, Apotex, Pharming en SynCo Bio Partners. Ik heb ervaring op het gebied van steriele productie, productie van tabletten en capsules, biotechnologie (upstream processing en downstream processing) en verpakken. Tevens was ik gedurende deze periode Qualified Person, verantwoordelijk voor het vrijgeven van geneesmiddelen voor de markt en voor onderzoek. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het auditen van loonfabrikanten, loonlaboratoria en leveranciers.

Ik ben al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij Edufarma. Eerst als lid van de examencommissie Farmaceutisch Vakman, later als lid van de Examencommissie Farmaceutisch Vakman.

Zie LinkedIn voor een volledig CV.

Jos Mathôt


Ik ben Jos Mathôt (1956), opgeleid als apotheker aan de Rijksuniversiteit Leiden. Na militaire dienst als productieapotheker was ik werkzaam bij Organon. Eerst als stafapotheker ter ondersteuning van buitenlandse vestigingen bij productie en quality assurance aangelegenheden en daarna in productiemanagement en sterility assurance bij de productie van steriele geneesmiddelen. Bij Amersham Cygne (thans GE Healthcare) gaf ik vervolgens als operations manager inhoud aan het ontwerp en het opstarten van de nieuwe productiefaciliteit voor radiofarmaca in Eindhoven. In de rol van Site Leader droeg ik met mijn team zorg voor capaciteitsgroei met focus op lean en efficiency. Daarna combineerde ik mijn verantwoordelijkheid voor productie met die voor de drie GE Healthcare radiofarmaca apotheken in Nederland.

Ik ben vele jaren verbonden geweest aan CEN en ISO werkgroepen op het gebied van steriliseren en steriliteit met speciale aandacht voor aseptische productie. Tevens ben ik verbonden aan de PAO-Farmaciecursus Sterile Manufacturing, die bijdraagt aan sterility assurance bewustwording en opleiding van Qualified Persons.

Zie LinkedIn voor een volledig CV.

Hoe wij werken


  • Wij gaan samen met u op zoek naar de best passende aanpak voor de gewenste dienst of oplossing, zowel in technisch als in organisatorisch opzicht. Ons doel is door tijdelijke inzet een permanente of stabiele oplossing te bieden. Daarbij gaat het niet alleen om kwaliteit, maar ook om efficiency.
  • Wij zijn sterk in interim oplossingen, maar kortdurende opdrachten voor ondersteuning, correctie of wijziging in systemen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij zijn beiden inzetbaar voor productie- of kwaliteitsopdrachten. Werkzaam als twee zelfstandige consultants, kunnen wij, indien nodig, elkaar vervangen of aanvullen.
    Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Wij helpen u graag verder!